Selectează o Pagină

BAZINUL DIDACTIC DE ÎNOT DE LA SĂCUENI, UN PAS MAI APROAPE DE FINALIZARE

          Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Bihor a făcut mai multe vizite pe șantierele unde administrația județeană derulează investiții importante. După ce a văzut stadiul lucrărilor la parcul industrial Săcueni, Pásztor Sándor a verificat cum decurge proiectul privind construcția bazinului didactic de înot din localitate. „Proiectul de la Săcueni este într-un stadiu avansat. Aici, lucrările sunt finalizate în proporție de 75%, și avem promisiunea constructorului că amplasamentul ar putea fi predat în următoarele două luni. Vorbim despre o investiție de 4,80 milioane lei”, a spus președintele Consiliului Județean Bihor.

                           

          La Marghita, lucrările ar putea fi finalizate în toamna acestui an

         „La Săcueni, constructorul a trecut la montarea acoperișului, iar lucrările au termen de garanție de 36 luni. La Marghita, terenul i-a pus în dificultate pe constructori. Pentru a fi adus la cota 0, 1.200 camioane de pământ au fost îndepărtate de pe șantier. S-a turnat fundația, s-au ridicat bazinele, acum urmează lucrările de zidărie”, a precizat Vitályos Barna, directorul ADD Bihor. La Marghita, finalizarea proiectului ar putea avea loc în luna octombrie, investiția fiind estimată la aproximativ 6 milioane lei (cu TVA).

                         

          Autoritățile locale din Săcueni și Marghita au optat pentru construirea unui complex, cu două bazine de înot, de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, grupuri sanitare, vestiare și tribune.

Veres Diana

Sursa: https://agentianewsbihor.ro/2020/05/15/bazinul-didactic-de-inot-de-la-sacueni-aproape-de-finalizare/