Selectează o Pagină

AU ÎNCEPUT TESTĂRILE ȘI LA MARGHITA

          Testările rapide pentru ambii anticorpi (IgG și IgM) SARS-Cov 2 se fac la cerere. Conducerea spitalului municipal anunță că recoltările se efectuează zilnic, între orele 10-11, iar eliberarea rezultatelor are loc în aceeași zi.

          Începând cu această săptămână, la spitalul „Dr. Pop Mircea” din Marghita, se asigură, la cerere, testarea pentru depistarea nivelului de anticorpi SARS-Cov 2 din sânge. Prezența acestora, spun specialiștii, indică faptul că o persoană asimptomatică a fost sau nu infectată, a dezvoltat anticorpi și, totodată, ce nivel de imunizare a dobândit. „Se vor efectua testări IgG şi IgM anticorpi SARS-Cov 2. Pentru testare, pacienții trebuie să se programeze telefonic la numărul 0259-362.475, și să aibă asupra lor bilet de trimitere de la medicul de familie. Recoltările serologice se vor efectua zilnic între orele 10-11”, transmite conducerea Spitalului Municipal din Marghita.

          Pacienții nu vor trebui să aștepte zile întregi pentru aflarea rezultatelor pentru că acestea se vor elibera în ziua recoltării, în intervalul orar 14-15. Costul testului pentru ambii anticorpi este 100 lei.

Veres Diana

Sursa: https://agentianewsbihor.ro/2020/05/26/au-inceput-testarile-si-la-marghita/